Verjaardagscadeau man

Een leuk verjaardagscadeau verzinnen is altijd lastig, zeker als het om een verjaardagscadeau voor een man gaat. Mannen zijn nou eenmaal niet zo uitgesproken over hun wensen. Om hem nu net als met kerst alweer een paar sokken of boxershort van de Hema te geven is wellicht een beetje suf. Dit kan anders, je wilt natuurlijk met een leuk verjaardagscadeau aankomen bij hem. Kraak niet verder je hersenen en ontdek wat mannen leuk vinden om cadeau te krijgen.

verjaardagscadeau man

Wat vinden mannen leuk om cadeau te krijgen?

Als je echt indruk wilt maken op je man dan pak je één keer per jaar met een leuk verjaardagscadeau. Het mooie aan dit cadeau voor hem is dat je er zelf ook van mee kunt profiteren. Een overnachting bij een wellness huisje voor 2 personen is daarom een perfect cadeau! Een win win situatie omdat je samen heerlijk kunt ontspannen. Geef de speciale man in je leven de kans om te ontsnappen van de dagelijkse drukte en samen met jou te genieten in het dampend warme water van een hottub. 

wat vinden mannen leuk om cadeau te krijgen

Massale wellness centra kan je beter links laten liggen. Hier worden de meeste mannen niet echt enthousiast van. Maar genieten van een privé wellness met overnachting zal bij je man zeker in de smaak vallen. Geniet in alle rust van de privé wellness faciliteiten van The Wine Cellar zonder dat je deze met iemand anders hoeft te delen. Dus geen vreemde mensen die naast je in de hottub zitten. Dit is het leukste verjaardagscadeau voor een man als je samen lekker wilt ontspannen. 

beste verjaardagscadeau voor mannen

Het beste verjaardagscadeau voor mannen 

Geef een romantische overnachting voor twee cadeau aan je man waar jullie samen ongestoord kunnen genieten van een privé wellness! Spring samen in de hottub en geniet daarnaast van de heerlijke sauna waarna je samen kunt blijven overnachten. Het verblijf staat volledig in het teken van rust en ontspanning en de accommodatie is van alle gemakken voorzien. Het leukste verjaardagscadeau voor een man waar je zelf ook een beetje van mee kunt profiteren.

cadeau verjaardag man

Maak je man blij met dit verjaardagscadeau

Als je even geen zin hebt om samen de deur uit te gaan kan je relaxen in de woonkamer. Beleef een bioscoop ervaring en kijk je favoriete films of serie op de xxl flatscreen TV. In de slaapkamer tref je een comfortabele boxspring voor 2 personen met ensuite badkamer met inloop douche, wastafel en toilet. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt en ligt er een stapel schone handdoeken voor je klaar.

verjaardagskado man

Je man verrassen met een overnachting inclusief privé wellness?

Check de mogelijkheden