Wat zijn leuke activiteiten voor een vriendinnenweekend?

Op deze pagina hebben we een overzicht met de leukste activiteiten voor een vriendinnenweekendverzamelt. Genoeg inspiratie voor een onvergetelijk weekendje weg met vriendinnen bij The Wine Cellar. 

vriendinnenweekend activiteit

Dit zijn de leukste activiteiten voor een vriendinnenweekend!

Eén van de leukste activiteiten voor een vriendinnenweekend is een privé filmavond. Zorg dat je popcorn in huis hebt gehaald en kruip samen onder een dekentje op de bank. Kies je lievelingsserie en kijk hem samen met je vriendinnen in één ruk uit. The Wine Cellar is uitgerust met een XXL flatscreen TV waardoor je het gevoel hebt dat je in een privé bioscoop bent beland. Onze favoriete serie voor een vriendinnenweekend? The Vampire Diaries waarvan alle seizoen zijn te streamen op HBO max.

vriendinnenweekend activiteiten

Vriendinnenweekend met privé welness

Ga voor een extra bijzonder vriendinnenweekend en geniet samen van een overnachting met privé Welness. Geniet van een zorgeloos weekend bij The Wine Cellar. De accommodatie is landelijk gelegen en van alle gemakken voorzien. De tuin is uitgerust met privé wellness faciliteiten met Finse Sauna en hout gestookte Hottub. Enkel alleen voor jullie beschikbaar. Hierdoor kan je samen met je vriendinnen heerlijk ontspannen en uren bijkletsen terwijl je de zon ziet zakken aan de horizon. 

vriendinnenweekend prive wellness

Welke activiteiten kan je nog meer met vriendinnen doen?

Een high thee is ook een goede activiteit voor een vriendinnenweekend. Lekker en gezellig tegelijk. Een echte aanrader is om deze te bestellen bij Maddey’s in Oudenbosch. Hier vind je de lekkerste high tea van de omgeving. Op de website kan je een high tea, minimaal 1 dag van tevoren, reserveren waarna je deze kunt opeten in de winkel of kunt meenemen. Geniet van verschillende soorten thee, lekkere hapjes en elkaars gezelschap. 

Of organiseer een cocktail avond als activiteit tijdens je vriendinnenweekend. Serveer je drankje zo netjes mogelijk en maak er een wedstrijd van. Wie kan de lekkerste cocktail mixen? 

activiteiten om met een vriendin te doen

Shop Till you drop

Als je een weekendje weg met vriendinnen gaat organiseren dan mag een goede shopsessie als activiteit niet ontbreken. Breda is één van de leukste steden van Nederland om te shoppen en is op korte afstand van The Wine Cellar gelegen. Lees hier tips over wat je kunt doen in Breda met vriendinnen. Na het winkelen kan je in Breda ook terecht om samen uit eten te gaan. Ons favoriete restaurant is het ’t Zusje. Hier kan je een avondlang genieten van onbeperkt tapas eten. 

Als je samen met je vriendinnen graag op koopjesjacht gaat kunnen jullie je hart ophalen in Rosada Desinger Outlet in Roosendaal. Op nog geen 15 minuutjes rijden vind je hier ruim 85 outlet kledingwinkels waar de korting op kan lopen tot 70%. Bij Rosada kan je elke dag van de week tussen 10:00 en 20:00 terecht om te winkelen. 

vriendinnenweekend

Zin in een weekendje weg met vriendinnen met privé wellness?

Check de accommodatie